У ЗМІ періодично з’являється інформація стосовно можливого повторного наступу ворога з північної сторони країни. У цьому є доля правди та певна ймовірність.

Росія не залишає своїх намірів захопити столицю, але цей план у цих умовах є малоймовірним. Про це інформував військово-політичний оглядач Олександр Коваленко для OBOZ.UA.

Російські окупанти, фото з вільних джерел
Російські окупанти, фото з вільних джерел

Для російського командування є нормальним явищем будування планів вторгнення з півночі. Вони виношували, виношують і будуть виношувати їх до самого кінця. Ця загроза, за словами експерта зберігатиметься ще довгий час. І це не варто ігнорувати та недооцінювати.

Але для цього їм потрібно сформувати ударну групу, що у нинішніх реаліях звучить як нездійсненна задача. А про щоденне постачання припасів і не варто говорити.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Російські військові. Фото: скриншот Youtube
Російські військові. Фото: скриншот Youtube

Однак, не зважаючи на деякі прогалини, росіяни все ж можуть піти ва-банк і намагатимуться захопити столицю півночі. При цьому вони можуть залучити білоруські війська. Щоб сформувати повноцінні групи потрібно буде доукомплектувати не навченими людьми. А якщо це і відбудеться, то результат нападу для росіян буде набагато гіршим, ніж у 2022 році.

Це, безумовно призведе не тільки до людських та технологічних втрат, але і до втрат територій на раніше захоплених плацдармах. Тому цей варіант подій можливий, але не означає, що таке відбудеться.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, чиновники-втікачі повернуться до України: військова пояснила, коли прибіжать назад

Раніше на порталі Знай інформувалось, Віталій Кулик розповів, чи може Північна Корея почати Третю світову війну з ядерною зброєю

Також наш портал інформував, 24 мільйони і знову на дороги: в Україні вирішили виділити гроші на сіль та пісок для Бахмута