Історія братів Ростислава та Володимира з Волині яскраво демонструє, як війна змінила долі багатьох українців.

Отримавши повістки в один день, брати пішли у військкомат. Спочатку їх відправили автобусом у бік Черкас, проте невдовзі розгорнули назад до Луцька через необхідність поповнити 100-у окрему бригаду територіальної оборони. Про це і розповідає їх прес-служба.

Воїни ЗСУ. Фото: скрін youtube
Воїни ЗСУ. Фото: скрін youtube

І Ростислав з Володимиром стали на захист Батьківщини пліч-о-пліч, як і все життя разом долали труднощі і раділи успіхам.

У цивільному житті брати були звичними до важкої фізичної праці та ремонту техніки. Тож в автороті 100-ї бригади їхні навички дуже знадобилися. Їхня літня мати навіть не здогадується, що сини служать в армії.

Популярні новини зараз
Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Вона навіть не знає, що війна в країні. Просто вона у такому віці, що їй краще нічого такого не казати. А про що їй казати? Що тут бахкає? Адже ми не в глибокому тилу сидимо, не на Волині. Намагаємось разом приїжджати у відпустку. Говоримо мамі, що на заробітках у Польщі, - розповідають брати.

ЗСУ. Фото Генштаб
ЗСУ. Фото Генштаб

Водночас, вони переконані, що Україна обов'язково переможе, хоча боротьба буде довгою та виснажливою. І готові продовжувати свою нелегку службу в автороті.

Нагадаємо, на війні загинув багатодітний батько, якому залишалося 2 дні до закінчення контракту: з мамою залишилися 6 дітей

Як повідомляв "Знай.uа", воїни ЗСУ показали відео дивного порятунку бійця з полону за допомогою одного дрона: як вони це зробили

Знай.uа писав, воїн ЗСУ згадав, як довелося в окупантів кидати каміння замість гранат: "Вони падали і..." ;