Повномасштабна війна триває вже майже два роки і нікому невідомо, коли це все припиниться, росіяни не збираються йти з нашої землі.

А зараз один із наших бійців, Олександр Міненко з 3-ї роти восьмого батальйону "Едельвейс", розповів про кумедний випадок, який стався в дуже веселий момент із побратимом "Бендером". Окупанти штурмували позиції ЗСУ, тоді як у наших хлопців закінчились бойові гранати.

Один із них вигадав, що в росіян можна кидати каміння. І в цей момент потрібно було обов'язково викрикувати "Граната!", щоб залякувати ворога.

[quote author=""]"Він дуже хороший воїн, така своєрідна людина. Коли в нього закінчилися гранати та ворог ліз – він кидав камінням, вони падали і розуміли, що нічого не відбувалося. У момент, коли вони піднімалися, він уже кидав справжню гранату", - заявив боєць.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

За словами Олександра Міненка, такою хитрістю і використавши лише 4 гранати, відважний воїн утримав свої позиції та відбив атаку росіян.

ЗСУ в окопі. Фото: скриншот Instagram
ЗСУ в окопі. Фото: скриншот Instagram

Ця історія ще раз доводить винахідливість та мужність українських захисників. Навіть у важких ситуаціях вони з дотепністю знаходять способи протистояти ворогові, щоб захистити землю і колег. Нам залишається лише продовжувати їх підтримувати і не залишати з окупантами віч-на-віч.

Нагадаємо, "побажання одне...": архімандрит Авраамій звернувся до воїнів ЗСУ у дуже важкий для них час

Як повідомляв "Знай.uа", окупанти знову підуть на Київ? Військовий пояснив, чому це може статися

Знай.ua писав, воїни ЗСУ заживо поховали окупантів у підвалі, які намагалися втекти від Bradley: "Простіше, ніж у полі"