У окупантів у 5-10 разів більше звичайних китайських FPV-дронів, які є головною причиною втрат наших бійців. Також після переходу нашого війська до контрнаступальних дій, близько третини втрат підрозділів стається через підриви на мінах.

Про це заявив український військовий, командир роти "Птахи Мадяра" Роберт Бровді на псевдо "Мадяр".

дрон
дрон

Військовий розповідає про те, що окупанти налагодили централізоване постачання дронів з Китаю за $350-400 і мають значну перевагу у їх кілкості над нашим військом.

"На нинішній день концентрація цих засобів у ворога відносно нас складає, може 5 до 1 чи навіть 10 до 1", - зазначає "Мадяр".

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

дрони Mavic 3
дрони Mavic 3

Він зазначив про те, що до початку контрнаступальних дій, втрати нашої армії були пов'язані із артилерійськими атаками ворога.

Зараз же третина складу підрозділів гине через підрив на ворожих мінах, а тому нам вкрай потрібні технології розпізнавання ворожих вибухових пристроїв, за рахунок наземних чи літаючих дронів.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, українців запрошують долучитися до легенди: Третя штурмова відчиняє двері для нових бійців

Раніше портал Знай інформував, росіяни почали масований наступ: командувачі фіксують навалу по всій лініїї фронту

Також наш портал повідомляв, росіяни серйозно вдосконалили "Shahed" – збивати стане ще складніше