Очільник головного управління розвідки Кирило Буданов озвучив свій прогноз щодо обстрілів енергетичної інфрастуктури. Він розповів, що взимку на нас знову чекає "битва за електроенергію", адже окупанти відновили запаси зброї для того що здійснювати масовані атаки на українську енергетику.

Про це він заявив в інтерв’ю "Українській правді".

Магазин без світла, скріншот: YouTube
Магазин без світла, скріншот: YouTube

Очільник розвідки зазначив, що цієї зими окупанти знову будуть намагатися занурити українців у блекаут. Він додав, що з минулої осені плани кремля не зазнали жодних змін, тож вони знову будуть обстрілювати об'єкти критичної інфраструктури.

"В їхніх планах особливих коригувань немає, тож вони будуть продовжувати це робити й в цьому сезоні. На жаль, нас знову чекає битва за електроенергію,"– пояснює Буданов.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Українці без світла, фото: Unian
Українці без світла, фото: Unian

Начальник ГУР МО наголосив , що для того аби знову занурити нашу країну в темряву, у росії є всі необхідні засоби та озброєння. Зараз окупанти зменшили масовані удари по країні через те, що готуються до опалювального сезону.

"Певний запас ворог відновив. Цей запас не дуже значний, але достатній для того, щоб створити цілком реальні проблеми не тільки нашій енергетиці, але й нафтогазовій сфері, промисловим підприємствам, військовим об'єктам", – розповів Буданов.

Українці без світла, скріншот: YouTube
Українці без світла, скріншот: YouTube

Очільник розвідки також повідомив про те, що нам не вистачає засобів ППО, для того аби відбити усі повітряні атаки окупантів.

Він додав, що не тільки Україна буде сидіти без світла. Ми також будемо бити по енергооб'єктам Москви.

"Це цілком логічне явище, коли робиш якісь негарні кроки, рано чи пізно воно повернеться до тебе", – наголосив Буданов.

Раніше на порталі Знай повідомлялося, взимку росія атакує Україну новими ракетами - британська розвідка

Ми писали, що будуть нові ракетні удари: рф вивідує стан енергетичної інфраструктури України

Також, наш портал інформував, війна не буде тривати довго: Буданов назвав причину