Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов вважає, що повномасштабне вторгнення не буде довготривалим. Очільник розвідки вважає, що окупанти не мають достатньо ресурсів для ведення тривалої війни.

Кирило Буданов, фото: Знай.ua
Кирило Буданов, фото: Знай.ua

Про це він повідомив на щорічній зустрічі "Ялтинської європейської стратегії" (YES).

Кирило Буданов наголосив, що це його особиста думка, яка базується на аналізі даних про сили окупантів.

"Я не поділяю думку, що це буде тривала війна. Це моя особиста думка, яка базується на аналізі тих даних, які ми маємо, перш за все, по противнику", ‒ заявив начальник ГУР.

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Кирило Буданов. Фото: Youtube
Кирило Буданов. Фото: Youtube

Глава ГУР МО зазнчив, що росіяни фізично не можуть проводити довготривалі дії. Проте голова ГУР вже не називає будь-які терміни, як робив це минулого року.

Нагадаємо, Буданов говорив про те, що українці зможуть відпочити у звільненому Криму вже цього літа, однак як ми бачимо, його прогноз не збувся.

Кирило Буданов, фото: Офіс президента
Кирило Буданов, фото: Офіс президента

"Але, знову ж таки, якщо ви говорите про півріччя, про сім місяців, про рік, і думаєте, що це тривалий термін, то цілком зрозуміло, що ви матимете рацію", ‒ сказав начальник ГУР.

Нагадаємо, що Кирило Буданов розповів, чому ЗСУ не зайшли до Криму до початку літа, як він обіцяв: "На жаль, треба визнати...".

Раніше ми повідомляли, що Михайло Подоляк спрогнозував, коли в Україні закінчиться війна: "Це станеться раптово".

Також, Глава ГУР Кирило Буданов попередив про небезпеку після перемоги України: "Все-таки частина рф залишиться"