З'явилися подробиці про те, які зараз настрої у всьому Кремлі. Вони постійно сперечаються про правильність прийнятих рішень і вже самі заплуталися.

На цьому наголосив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов в ефірі телемарафону.

Олексій Данілов, фото: Знай.ua
Олексій Данілов, фото: Знай.ua

Як виявилося, російському диктатору путіну довелося піти на деякі поступки щодо мобілізації, і все через внутрішні суперечки в оточенні.

"Як ми розуміємо, всередині наближеної до путіна групи є певні суперечки, тому що вчора мала бути мобілізація, а сьогодні вже часткова мобілізація. Ми розуміємо, що там відбувається", - розповів Олексій Данилов.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Володимир путін і Олександр Лукашенко у соборі, кадр з відео
Володимир путін і Олександр Лукашенко у соборі, кадр з відео

Єдине, що зараз може керувати російським лідером - страх і розпач перед віддзеркаленням, яке вже неминуче. Усі ми бачимо цей страх головного ворога цивілізованого світу. Стара, хвора та нервова людина, яка читає текст із суфлера, який йому написали заздалегідь.

"Для нас це не несподіванка. З огляду на те, що вони закінчуються, вони набирають нових ", - додав він.

путін. Фото: скриншот з відео
путін. Фото: скриншот з відео

Народ рф буде використаний як "гарматне м'ясо", поки путін купається в мільйонах і сидить у безпечному бункері. Поки самі росіяни цього не зрозуміють, українцям доведеться боротися з агресорами на полі бою. Сподіваємося, що незабаром ми зуміємо повернути всі наші землі, а диктатор перестане пити кров не лише українців, а й своїх людей.

Нагадаємо, що будуть нові удари: Росія розвідує стан енергетичної інфраструктури України.

Раніше ми повідомляли, що путіну вже не потрібні українські території, все стало важче: "Його збуджує...".

Також стало відомо, що ракетні атаки, удари і, звичайно, мобілізація: що путін почне робити вже найближчим часом.