Олега Сенцова, українського режисера та колишнього політв'язня Кремля, якого, нагадаємо, у 2015 році було засуджено росіянами до 20 років тюремного ув'язнення, після окупації Криму, отримав контузію на передовій.

7 вересня 2019 року, разом із іншими 34 ув'язненими Кремля, Олег Сенцов повернувся до України з російської колонії. А зараз він багато місяців проводить на фронті, куди вирушив від початку повномасштабної війни. Про інцидент із контузією він особисто повідомив у публікації на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Скрін, відео YouTube Олег Сенцов
Скрін, відео YouTube Олег Сенцов

У неділю, 9 липня, Сенцов опублікував спеціальний відеозвернення, де розповів про ситуацію, в якій він опинився. Чоловік перебуває у лежачому положенні, одразу після завершення битви за важливий рубіж.

За словами Сенцова, троє бійців зазнали осколкових поранень, а сам отримав легку контузію.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Навіщо я все це розповідаю, щоб ви знали, що все одно ми переможемо все в цій війні, але щоб ви всі знали ціну, яку ми за неї платимо", - заявив Олег Сенцов.

Як виявилося, що ситуація сталася в суботу. На момент публікації режисер перебував у лікарні із трьома іншими пораненими воїнами ЗСУ. Йому полегшало.

Нагадаємо, видатний режисер Олег Сенцов потрапив під обстріл окупантів: "Машину підбили..."

Як повідомляв "Знай.uа", атака з Білорусі та успіх у контрнаступі України, влада поділилася планами: "У нас менше 10 місяців"

Знай.ua писав, воїн ЗСУ "загинув", але повернувся на позиції через 8 днів після зникнення: таке бачили тільки у фільмах