Радник Офісу президента України Олексій Арестович розповів, що означає для Росії візит спікера Палати представників США Ненсі Пелосі до Вірменії. Ситуація з Китаєм та Тайванем повторюється.

Розповів про це він у своєму традиційному ефірі з правозахисником та журналістом Марком Фейгіним. Регулярно протягом останніх семи місяців вони збираються та обговорюють поточну ситуацію на фронті.

На більшості українських дільниць дотримується режим тиші у зв'язку з контрнаступом, тому увага трохи змістилася на інші проблеми у світі. Наприклад, напад азербайджанських військ на територію Вірменії.

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

Ця новина викликала резонанс у світі, і відреагували навіть у США. Вони вирішили допомогти народу Вірменії та її уряду вибрати правильний шлях, який буде вже без Росії.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Саме тому і було рішення відправити туди скандальну персону – Ненсі Пелосі. Вона вже тримала в напрузі весь світ на початку серпня своїм візитом до Тайваню, і тепер вирішила вказати росії на її місце.

"Вона явно приїхала туди, щоб, по-перше, запитати, що відбувається. А, по-друге, чи можемо ми якось допомогти вам визначитися", - зазначає Олексій Арестович.

Ненсі Пелосі, фото з вільних джерел
Ненсі Пелосі, фото з вільних джерел

Жінка могла дати гарантії безпеки уряду Вірменії, мовляв, якщо вони підуть "з-під крила росії", то крім перспектив розвитку вони отримають ще й допомогу.

"Вірменія має для нас важливе значення, і від імені Конгресу ми рішуче засуджуємо смертоносні напади Азербайджану на Вірменію, напад на територію Вірменії", - заявила Пелосі під час свого візиту.

Нагадаємо, що пропагандисти отримали нову методичку після провалу на Харківщині

Раніше повідомлялося, що запеклі бої на кордоні Вірменії та Азербайджану: спалахнув новий конфлікт

Також, путін збирається розпочати новий етап війни вже у жовтні: віддав новий наказ олігархам