Стало відомо, що росіяни вкрай налякані тим, що відбувається зараз в Україні. Усього за кілька місяців риторика змінилася з "візьмемо Київ за три дні" до "війна прийшла до нашого дому".

Наразі активно пропагандисти почали розповсюджувати повідомлення про те, що регулярно обстрілюється Білгородська область. Вони не хочуть визнавати правди про те, що насправді це роблять свої ж і звинувачують у всьому українську сторону.

Саме тому вони закликали своє політичне керівництво розпочати мобілізацію будівельної техніки у прикордонних регіонах, бо бояться, що Збройні сили України вирішать захопити їхню територію. Мабуть, бояться, що всі в цьому світі здатні на те, що вони творять в Україні вже сьомий місяць.

Пропаганда, скріншот: Telegram
Пропаганда, скріншот: Telegram

"Оборонні рубежі повинні будуватися швидко, якісно, ​​на велику глибину. І за всіма правилами військової науки. Війна прийшла в наш дім, хто і чому таким чином накомандував і наводив інше питання, розбиратимемо його пізніше" - пишуть у паніці російські пропагандисти.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Опублікував цю заяву і король по фейковій частині Росії Володимир Соловйов. Ще кілька місяців тому він стверджував, що в Києві воюватиме не буде з ким, і вся країна буде взята під контроль росіянами протягом кількох днів, але тепер вони думають, як же "захистити" свої території.

"Хлопки"  у Білгороді. Фото: скриншот Telegram
"Хлопки" у Білгороді. Фото: скриншот Telegram

Існує ще найменша надія на те, що вони всі усвідомлюють і заберуться з усієї нашої території, проте це малоймовірно. Доведеться трощити їх військовим шляхом, і така можливість у наших захисників є.

Володимир Соловйов, фото: Instagram
Володимир Соловйов, фото: Instagram

Нагадаємо, що одесити мало не побили зрадницю, яка знімала військові об'єкти: скрутили і не випустили з автобуса

Раніше повідомлялося, що Олексій Данилов розповів, як ЗСУ при контрнаступі ламають усі стереотипи про закони війни: у НАТО ніколи такого не бачили

Також, колаборант з Херсона Кирило Стремоусов лякає городян "нацистами, що наближаються"