Власник ПВК "Вагнер" Пригожин прокоментував відео, де він вербує ув'язнених на війну в Україну.

У мережі з'явилося інтерв'ю Пригожина, де він пояснює вербування ув'язнених. Виявляється, що ватажок пвк вважає, що зеки замінять "дітей росіян" на війні в Україні. Про це написав у своєму тг-каналі журналіст Цаплієнко.

ватажок вагнерівців. Фото: скриншот з відео
ватажок вагнерівців. Фото: скриншот з відео

"Ті, хто не хоче, щоб у ПВК воювали ув'язнені, дітей своїх на фронт відправте. Або ПВК і зеки, або ваші діти – вирішуйте самі", — заявив путінський кухар.

Пригожин сьогодні в інтерв'ю натякнув, що відправка зеків до України зберігає життя іншим росіянам. Залишається відкритим питання, куди дивиться роспропаганда, яка підносить участь у війні, як героїзм та патріотизм.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

У інтерв'ю йдеться про відео вербування російських зеків на війну з Україною. За угоду з дияволом хазяїн ПВК "Вагнера" пропонував помилування. Через пів року у зоні бойових дій.

Також стало відомо, що пвк "вагнер" завербували зека-канібала та відправили воювати в Україну. Про це розповіла правозахисниця та голова Фонду "Русь сідящая" Ольга Романова.

Вона заявила, що є дві історії із Саратовських зон, із жахливих абсолютно зон, там одна дуже спеціальна. Звідти взяли маніяка, у якого, так би мовити, у портфоліо канібалізм. Він теж поїхав на війну.

Нагадаємо, ми писали, що колаборант із Запоріжжя зібрався відправляти на розстріл у "ДНР" мирних жителів.

Як повідомляв "Знай.ua" у Кремлі почали готувати Крим до здачі, екстрено виводять техніку.

Також "Знай.ua" інформував, що Олексій Арестович назвав ділянку на фронті, де окупанти ще сіпаються проти ЗСУ.