"Російський світ" штука дуже страшна, і не має меж, як зазначав диктатор путін. Це справді правда, вони не знають меж жорстокості. На цей раз відзначився "гауляйтер" із Запорізької області.

Про це він розповів у пропагандистській програмі, фрагмент якої з'явився у мережі.

Євген Балицький вирішив зробити відверте зізнання про розстріли мирних жителів та виселення з окупованих територій неугодних.

На його думку, мешканці захоплених міст просто зобов'язані повідомляти про "підготовку до терактів", а також будь-яку іншу інформацію про сили, які не хочуть жити під триколором. В іншому випадку вони будуть виселені, а деяких і взагалі відправлять на розстріл у "ДНР", адже така практика вже була.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Євген Балицький
Євген Балицький / Фото з Facebook

"Якщо людей викриють у тому, що вони мали попередити, але не попередили, - це просто виселення за межі Запорізької області. У тапочках - як стояв, так і поїхав. Щодо тих, хто є посібником, хто знає, але мовчить. , хто є учасником терористичних актів, нагадую: стаття до 15 років - це мінімально, що людина отримає за екстремістську діяльність, спрямовану на дестабілізацію ситуації в регіоні. тобто розстріл. Такі факти у нас вже є. Настане час - ми всі покажемо", - заявив він.

Окупанти, фото: скріншот із відео
Окупанти, фото: скріншот із відео

Ось і вся сутність людей, які підтримують війну та щодня беруть участь у вбивстві українців. Всі вони обов'язково в майбутньому будуть знайдені та покарані. Карма – річ несподівана.

Нагадаємо, що "Днрівці" втікають з фронту: обурені сепаратисти скаржаться на відсутність зброї, їжі та порожні обіцянки

Раніше повідомлялося, що Михайло Подоляк назвав умову, після чого розпадеться російський фронт в Україні .

Також, Олексій Резніков розповів, яке майбутнє чекає на Україну вже найближчим часом