Радник глави Офісу президента України Олексій Арестович розповів про єдину ділянку на фронті, де росіяни ще хоч якось намагаються наступати. Контрнаступ ЗСУ їх зламав.

Розповів про це чоловік під час чергового прямого ефіру із російським правозахисником Марком Фейгіним. З ним упродовж останніх семи місяців вони обговорюють ситуацію на фронті.

Виявилося, що єдина ділянка України, де окупанти все ще намагаються якось наступати – територія завдовжки 20 кілометрів у районі міста Бахмут, що на Донеччині.

"Вони зосередили там великі ресурси, намагаються тиснути, тому що потрібний хоч якийсь оперативний успіх", - зазначив чиновник.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Крім того, Олексій Арестович далі закликав українців не вірити у казки росіян про те, що їм вдалося здобути успіх у районі Бахмута. Ця інформація не відповідає дійсності і робить пропагандистами для відволікання уваги.

До речі, нещодавно чоловік також висловився у жорсткій формі про українців, які отримують російський паспорт. За це їм може загрожувати тепер тюремний термін.

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

"Найкраще покарання - тюремний термін за держзраду. Але це мають встановити слідчі органи та суд", - висловив свою думку Арестович.

При цьому йдеться лише про тих українців, які зробили це добровільно. Така процедура не проводитиметься над тими, кого змусили це зробити за пенсію, або інші виплати. Траплялися випадки, коли окупанти взагалі загрожували.

Нагадаємо, що в Україні можуть звільнити від мобілізації ще дві категорії чоловіків, рішення за нардепами

Раніше повідомлялося, що неабияк досадили: окупанти оголосили полювання на партизан Маріуполя.

Також, американський генерал закликав світ розпочати "деімпералізацію" планів путіна