США анонсували постачання Україні озброєння для бойових дій на півдні та сході, у тому числі передові ракетні системи, про це повідомило мзс рф.

Про це повідомляють ЗМІ із посиланням на Білий дім. Можливо, йдеться про ATACMS.

Через це у росіян розпочалася істерика. Там заявили, що передача Україні далекобійних ракетних систем зробить США "стороною конфлікту" та стане переходом "червоних ліній". Новину прокоментувала представниця мзс рф марія захарова.

захарова, речниця мзс рф. Фото: скриншот з відео
захарова, речниця мзс рф. Фото: скриншот з відео

Якщо США вирішать постачати Україні ракети великої дальності, то перейдуть "червону лінію", і стануть безпосередньою стороною конфлікту - узялася знову за залякування захарова.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також захарова додала, що росія "залишає за собою право захищати свою територію".

У США зазначають, що Україна обіцяла не використовувати американські ракети для завдання ударів по території росії

Нагадаємо, Німеччина вирішила, що Україна може перемогти, та погодилась направити свої бронемашини. Нещодавно стало відомо про 50 бронемашин класу MRAP "Dingo", а також 2 MARS II + 200 ракет GMLRS до них. Постачання анонсувала міністр оборони Німеччини Крістіна Ламбрехт.

Нагадаємо, ми писали, що Україна прийняла ультиматуми Кремля, але путін не захотів закінчувати війну - подробиці березневих переговорів.

Як повідомляв "Знай.ua" колаборант із Запоріжжя зібрався відправляти на розстріл у "ДНР" мирних жителів: "Такі факти ми вже маємо".

Також "Знай.ua" інформував, що є шанси, що українці переможуть путіна до Різдва: маршал Королівських ВПС Британії Стрінгер.