Пропагандисти їхали знімати постановочні відосіки, але неочікувано злетіли у повітря, підірвавшись на міні.

Про підрив знімальної групи повідомляє російськомовне інтернет-видання Медуза зі штаб-квартирою у Литві. Повідомляють, що знімальна група російського телеканалу "ТВ Центр" постраждала від вибуху в Запорізькій області. Нагадаємо, в Україні цей телеканал заборонений.

Підірвана автівка. Фото: скриншот Telegram
Підірвана автівка. Фото: скриншот Telegram

Внаслідок вибуху машина, на якій пересувалися журналісти, перекинулася. Постраждали водій та кореспондент каналу, їм надають допомогу.

"Кореспондент нікіта васільєв розповів, що машина від вибуху перекинулася, він та водій отримали травми. Пропагандист звернувся по допомогу до медиків, травми життю не загрожують. Інцидент стався, коли росіяни їхали знімати сюжет", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Інші обставини того, що трапилося, не повідомляються.

Декілька днів назад у окупованих населених пунктах Запорізької області пропагандисти запустили пропагандистське радіо "ЗаРадіо". У прооролику повідомляється, що наразі радіо працює в тестовому режимі, готова технологічна частина і концепція наповнення. Обіцяють "промивати мізки" щогодини та пускати росмузику.

Нагадаємо, ми писали, що путін почав кидати жителів ОРДЛО з російськими паспортами: не можуть виїхати за кордон і не мають прав.

Як повідомляв "Знай.ua" є шанси, що українці переможуть путіна до Різдва: маршал Королівських ВПС Британії Стрінгер.

Також "Знай.ua" інформував, у Кремлі почали готувати Крим до здачі, екстрено виводять техніку, є ймовірність деокупації Криму найближчим часом.