Секретар РНБО Олексій Данилов відкрив завісу українського контрнаступу, і розповів про співвідношення втрат України та Росії. Цифри будуть неприємними для наших сусідів.

Про це він розповів у новому ефірі для 24 канала.

З'явилося офіційне підтвердження того, що росіяни зазнають величезних втрат на фронті. Вони у кілька разів вищі, ніж в української сторони. Примітно, що все це попри зручніші позиції окупантів, адже вони формально захищаються.

Олексій Данилов, фото: Instagram
Олексій Данилов, фото: Instagram

"Я можу сказати, що втрати противника по відношенню до наших саме в цей період становлять 1 до 9 або 1 до 10. Тобто, на одного нашого загиблого, на жаль, воїна припадає на 9-10 загиблих рашистів, які вторглися на нашу землю" – сказав Олексій Данилов.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Такі новини не можуть не тішити, і вкотре підтверджують неповноцінність «другої армії світу». Вони до 24 лютого наздоганяли страх на кожну європейську країну, і навіть у США не вірили, що Україні вдасться вистояти. Зараз ми бачимо, що ситуація на фронті інша.

Розбиті окупанти. Фото: Telegram
Розбиті окупанти. Фото: Telegram

Усі закони війни говорили раніше про те, що втрати країни, яка веде контрнаступи, набагато вищі, ніж у тих, хто обороняється. Українські захисники зламали цей стереотип, і вийшло навпаки.

"Ми ламаємо стереотипи не лише у військовій справі. Ми ламаємо багато стереотипів і для країн НАТО, і для наших партнерів. Вони приємно вражені якістю роботи наших військових, наших громадянських, нашого суспільства", – сказав Олексій Данилов.

Весь світ побачив, чого потрібно прагнути, і після цього вже ніхто не зможе сказати про те, що Україна недостойна НАТО.

Нагадаємо, що окупанти біжать із Криму та півдня України після успіху ЗСУ на Харківщині - ГУР

Раніше повідомлялося, що в Криму загрожують чистками українських патріотів: аксьонов бризкає слиною через пісню на весіллі

Також, у Кремлі звернулися за допомогою до країн Центральної Азії: воювати нема чим