У російського диктатора путина дуже погані відносини зі здоров'ям. Це вже не чутки, а практично підтверджений факт.

Про це пише портал BBC .

Справа в тому, що нещодавно бункерного лідера Росії покликали з візитом на форум до Владивостока. Туди він подався не один, а з цілою командою людей. Все б нічого, але всі вони були медиками – 12 осіб.

Це підтверджує той факт, що він має серйозні проблеми зі здоров'ям, і він боїться це визнавати. Кількість лікарів цього разу більше, ніж було в його попередні поїздки.

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Наприклад, у 2021 році на форум він їздив у супроводі лише двох лікарів, а тепер боїться не повернутися назад

Крім того, лікарі не просто приїхали та поїхали. То був цілий квест.

Медики, скріншот: YouTube
Медики, скріншот: YouTube

Вони вилетіли до Владивостока з Москви за цілих 10 днів до того, як мала відбутися зустріч, і чекали там на карантині російського диктатора. Після його прибуття оглянули його і були цілком здорові. Путін останніми роками дуже переживає за своє здоров'я, адже розуміє, що залишилося недовго.

Існує думка також щодо того, що він вирішив напасти на Україну, щоб здобути останній і головний трофей за життя, але, як бачимо, все складається невдало.

Раніше у ГУР МО також коментували те, в якому стані здоров'я путіна на сьогоднішній день. Усі вже бачать ознаки хвороби.

Володимир Путін
Володимир Путін

"Хвора людина за трьома напрямками: морально, шизофренік і фізично теж хвора. Що візьме гору першим - побачимо. Стан його здоров'я складний. Але він воюватиме до кінця своїх днів. Він не зупиниться і не відмовиться. Думати, що його здоров'я впливатиме на хід війни - помилковий", - сказав Вадим Скибіцький.

Нагадаємо, що пропагандисти отримали нову методичку після провалу на Харківщині

Раніше повідомлялося, що запеклі бої на кордоні Вірменії та Азербайджану: спалахнув новий конфлікт

Також, путін збирається розпочати новий етап війни вже у жовтні: віддав новий наказ олігархам