У російського президента путіна можуть бути дійсно проблеми зі здоров'ям. Його оточення має задуматися про це вже сьогодні.

Про це заявив радник офісу президента України Олексій Арестович під час традиційного ефіру з Марком Фейгіним, де вони постійно обговорюють ситуацію в Україні.

За словами чоловіка, всі вкидання, які ходять про смертельні хвороби і загибель російського диктатора - опрацьована інформаційна кампанія.

Питання стосовно цього поставив Марк Фейгін, і радник глави ОПУ відразу ж дав зрозуміти, що це може бути інформаційна кампанія, яка спрямована на його впливове оточення. Це дозволяє їм "задуматися про перспективу його усунення".

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

"Він же не вічний. Що ви будете робити, коли все це закінчиться. Тут питання персональної провини. Що ви робили при Путіні? Коли він схвалював всі ці людоїдські рішення? Ви були учасником або протидіяли?",- сказав Арестович.

Поки не впаде режим, його люди навіть і думати бояться про такий розвиток подій, але, вже пора. Чоловік дійсно виглядає вкрай погано, ще й біди з головою, судячи з рішень по Україні.

"Це, до речі, хороша історія, оскільки у нього дійсно проблеми зі здоров'ям. Це видно неозброєним оком. А ступінь цих проблем - справа нечітка. У будь-якому випадку, він не молодіє. Це підказує публіці, що треба задуматися... Ми пам'ятаємо, як помирав Сталін. Йому просто не надали допомогу " - підсумував Олексій Арестович.

Нагадаємо, що український артилерійський парк поповнився новими САУ від американців: які особливості у M109A6 Paladin

Раніше повідомлялося, що ЗСУ розгромили численний підрозділ "вагнерівців", і росіяни почали боятися ще сильніше

Також, російський окупант зібрався влаштовувати бунт, якщо його не відпустять з війни в Україні: поскаржився батькові на умови