У Сполучених Штатах Америки захоплені успіхами контрнаступу Збройних сил України і вважають, що все тільки починається. Нас із вами чекає ще величезна кількість сюрпризів.

Про це зараз висловився державний секретар США Ентоні Блінкен, передає портал Reuters .

Він погоджується, що українські захисники вже встигли досягти значного успіху на фронті, і це можна побачити після звільнення Харківської області. Найближчим часом на нас чекає ще більше приємних сюрпризів, чого не скажеш про окупантів.

Ентоні Блінкена. Фото: скрин відео
Ентоні Блінкена. Фото: скрин відео

"Те, що вони зробили, було дуже методично сплановано, і, звичайно, це вдалося завдяки перевагам від значної підтримки з боку Сполучених Штатів та багатьох інших країн з метою забезпечення того, щоб у руках України було обладнання, необхідне для проведення цього контрнаступу", – сказав Ентоні Блінкен.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

При цьому поспішних прогнозів він вирішив не давати, адже ніхто не знає, до чого це призведе в майбутньому. Війна триватиме ще деякий час, адже у путіна дуже багато ресурсів та резервів для її продовження.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Їх він використовує переважно для ударів по цивільній інфраструктурі, за що обов'язково поплатиться.

"Росія скоїла цю агресію. Я думаю, враховуючи ціну, яку вона платить, вона може і повинна її зупинити", - сказав він.

Не можна не відзначити, що лише за кілька днів вересня ЗСУ звільнили більше територій, ніж зайняли окупанти з квітня.

Захисники України почали контрнаступ. Фотo: Youtube
Захисники України почали контрнаступ. Фотo: Youtube

Нагадаємо, що окупанти біжать із Криму та півдня України після успіху ЗСУ на Харківщині - ГУР

Раніше повідомлялося, що в Криму загрожують чистками українських патріотів: аксьонов бризкає слиною через пісню на весіллі

Також, у Кремлі звернулися за допомогою до країн Центральної Азії: воювати нема чим