Як відомо, в адміністрації Байдена обережно ставиться до питання визнання рф державою, яка спонсорує тероризм

Джо Байден, фото: скріншот з відео
Джо Байден, фото: скріншот з відео

Так, державний секретар США Ентоні Блінкен поки ще не прийняв остаточного рішення, чи потрібно визнавати рф державою-спонсором тероризму. Про це повідомляє американське видання The New York Times.

Ще 27 липня Сенат США схвалив відповідну резолюцію через агресію проти України, Грузії та Чечні та загибель величезної кількості людей. Аналогічний документ готується у Палаті представників.

Зокрема, він вважає, що проти агресора вже діють досить жорсткі санкції, і цей статус не дозволить посилити тиск.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

"Санкції, накладені на Росію нами та іншими країнами, повністю відповідають тим, які наслідували б включення її до списку держав-спонсорів тероризму. Таким чином, практичні результати того, що ми вже робимо, однакові", - сказав Блінкен.

Крім того, Блінкен допустив, що це спірне питання, через те, що росія вже й так перебуває під санкціями. Також він не дав чіткої відповіді на резолюцію та заявив, що будь-яке рішення має ґрунтуватися на чинних юридичних визначеннях.

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, не дарма вони кріокамери тягли за собою: Міноборони показало скільки місця потрібно, щоб поховати орду російських загарбників.

Нагадаємо, бойовики з "ДНР" промовилися про наказ путіна стріляти по своїх же, починає мучити совість: "Я думав захищатиму свою родину".

До слова, Михайло Подоляк залякав росіян їхньою ж зброєю, і назвав 5 цілей українського контрнаступу – закінчення війни лише на наших умовах.

Підпишись на наш