У Білгороді неспокійно. Керівництво області налякане успіхами Збройних сил України під час контрнаступу, через що і було оголошено евакуацію.

Губернатор регіону В'ячеслав Гладков закликав мешканців прикордонних сіл Білгородської області Нехотіївка та Журавлівка екстрено евакуюватись, адже вони вважають, що ситуація може вийти з-під контролю. Він навіть відвідав одне із селищ, щоб зустрітися з місцевими жителями.

Губернатор Білгорода, скріншот: Telegram
Губернатор Білгорода, скріншот: Telegram

"Обстановка у населеному пункті складна, але всі служби перебувають на своїх місцях: голова, ДНД, правоохоронні органи та прикордонники. Усі чітко виконують свою роботу. За що їм окреме спасибі", - написав Гладков про це у своєму Telegram-каналі

Вибухи в Білгороді. Фото: скриншот Youtube
Вибухи в Білгороді. Фото: скриншот Youtube

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Росіяни у своєму репертуарі. Ще кілька днів тому стверджували, що жодної паніки немає, а тепер змушують місцевих мешканців залишити свої будинки. І примітно, що найбільша небезпека для громадян походить від самих росіян.

Бєлгород, фото з вільних джерел
Бєлгород, фото з вільних джерел

Вони обстрілюють прикордонні території, після чого звинувачують у всьому українську сторону. Це все частина місцевої пропаганди, щоб змусити людей зненавидіти сусідню державу.

Також існує висока ймовірність того, що мешканців готують до загальної мобілізації, яку закликав провести один із депутатів Держдуми. Вони зрозуміли, що програють і без потрібного запасу людей усі захоплені території повернуться назад під контроль України.

Вони не хочуть упокоритися з тим, що ЗСУ обов'язково повернуть усі окуповані території, і в цьому немає навіть сумнівів. Звільнення Харківської області було лише початком.

Евакуація, фото: ВРУ / Телеграм
Евакуація, фото: ВРУ / Телеграм

Нагадаємо, що Німеччина передасть Україні новенькі та дуже потужні ППО IRIS-T: жодна ракета окупантів не проскочить

Раніше повідомлялося, що в окупованому Токмаку героїчно загинув партизан Максим Махрінов, забравши за собою 2 окупанти: боровся до останнього.

Також, Bayraktar вогняним мечем пройшовся серед окупантів: Залужний показав вражаючу роботу безпілотників