На Україну незабаром може чекати ще один етап війни з росією, і диктатор путін вже віддав новий наказ своїм олігархам.

Про це повідомив один із найвідоміших журналістів-розслідувачів Христо Грозєв на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter , активним користувачем якої є.

Справа в тому, що диктатор путін після поразки на більшості українських напрямків, ухвалити рішення віддати новий наказ. Тепер він вимагає від місцевих олігархів, щоб вони створювали приватні військові компанії, щоб посилити допомогу окупантам в Україні.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Це він позначив як "новий етап війни", і почати він може вже ближче до жовтня місяця.

"Він каже, що все через корупцію та некомпетентність в армії ("найманців обдурили із зарплатою"). Але знову ж таки дуже оптимістично, каже, що кожній державній корпорації та олігарху наказано створити власну ПВК для "нового етапу в жовтні", - написав Христо Грозєв.

журналіст-розслідувач Bellingcat Христо Грозєв, скрін з відео
журналіст-розслідувач Bellingcat Христо Грозєв, скрін з відео

Чи це дійсно так, і чи встигне росія накопичити за цей час резерви - віриться слабо, оскільки Збройні сили України продовжують наступ відразу на кількох напрямках, і за цей час можуть залишити окупантів без захоплених територій.

Наприклад, за перші дні вересня українські захисники спромоглися звільнити більше територій, ніж окупанти взяли з квітня.

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що в Україні можуть звільнити від мобілізації ще дві категорії чоловіків, рішення за нардепами

Раніше повідомлялося, що неабияк досадили: окупанти оголосили полювання на партизан Маріуполя.

Також, американський генерал закликав світ розпочати "деімпералізацію" планів путіна