У військах російських окупантів з'явився новий термін. Тепер розповідатимуть про "військові подвиги" з втечею від ЗСУ.

Справа в тому, що на пропагандистських порталах уже кілька днів намагаються придумати виправдання своєї поразки в Україні, щоб народ ні в якому разі не збунтувався.

Державне видання Росії заявили про "військові подвиги, які відбувалися в ході перегрупування на території ДНР. Тобто, вони прямо текстом говорять про те, що вони відступили від зайнятих раніше територій, і вдають, що так було задумано раніше.

Пропаганда, скріншот: Telegram
Пропаганда, скріншот: Telegram

Очевидно, "військові подвиги" для них це те, що військовим вдалося втекти від Збройних сил України і при цьому вижити". Це новий термін, який замінить "жест доброї волі".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Тепер залишилося дочекатися таких самих подвигів і на інших окупованих українських територіях, після чого нарешті настане мир у нашій країні.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що лише за два тижні з початку контрнаступу українським військовим вдалося звільнити більше територій, аніж окупантська армія захопила з квітня місяця. Якщо так піде й надалі, то ми зможемо повернути наші кордони, які були до 24 лютого 2022 року, а якщо Захід не тягтиме з постачанням озброєння, то й зовсім до 1991 року, включаючи Крим.

У Кремлі налякані такими темпами українських захисників, і тому знову розпочали акт терору, обстрілюючи об'єкти інфраструктури.

Окупанти. Фото: скриншот Telegram
Окупанти. Фото: скриншот Telegram

Нагадаємо, що співробітники ФСБ почали вивозити сім'ї із Криму: українські спецслужби перехопили листування

Раніше повідомлялося, що плавучий металобрухт для ракет: експерти оцінили чорноморський флот Росії .

Також військовий експерт назвав головну причину, чому Шойгу впав у немилість путіну.