За версією російської пропагандистки Маргарити Симоньян провал "другої" армії та втеча із захоплених територій в Україні - це "великий відступ". Про це йдеться на її офіційній сторінці у telegram.

Воїни ЗСУ продовжують масштабний контрнаступ за декількома напрямками один за одним звільняючи від окупації населені пункти. Російські окупанти масово залишають свої позиції і тікають, якщо, звичайно, встигають.

Техніка окупантів, фото: скріншот із відео
Техніка окупантів, фото: скріншот із відео

На тлі цього активізувалися російські пропагандисти і вже почали знаходити виправдання і готувати населення до можливої ​​капітуляції. Занадто морочитися, як завжди, не стали і вигадали дуже сумнівне пояснення тому, що російські війська в паніці втікають.

Так, пропагандистка Симоньян абсолютний розгром "другої" армії назвала вже не жестом "доброї волі", а новим терміном - "великим відступом" і спробувала навести сумнівні історичні "факти".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Повідомлення пропагандистки Симоньян. Фото: скрін telegram
Повідомлення пропагандистки Симоньян. Фото: скрін telegram

"Все вже було. Сто років тому. Це називалося "Великий відступ" 1915 року", - йдеться у повідомленні пропагандистки.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Тарас Чмут розповів, як Україна непомітно переходить на стандарти НАТО завдяки союзникам: радянську техніку можна відправляти на звалище.

Також наш портал інформував, що ЗСУ можуть зруйнувати останню надію росіян на успіх в Україні: ракети Harm готові позбавити окупантів радіолокаційного покриття.

Крім того, наш портал інформував, ЗСУ продовжують знищувати ворожу техніку пачками: із 76 бронемашин втекло лише 18, попрацювали арта та "джавелінщики".