Підрозділи ЗСУ спільно з НГУ, Нацполіцією та ДПСУ розпочали дзеркальні військові навчання "Північний буревій-2022" у прикордонних районах, що межують з Білоруссю.

На Житомирщині, Рівненщині та Волині тривають тактико-спеціальні навчання підрозділів Національної гвардії України, Держприкордонслужби, Національної поліції та Сил територіальної оборони ЗСУ – "Північний буревій – 2022". Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ України.

Навчання ЗСУ. Фото: скриншот Youtube
Навчання ЗСУ. Фото: скриншот Youtube

Відповідно до легенди навчань, правоохоронці та військові відпрацьовують питання інженерного облаштування оборонних позицій, а саме мінування територій. Окрім того, підрозділи спільно тренуються проводити визволення територій від сил і засобів противника та відбивати його контрнаступальні дії.

Навчання ЗСУ. Фото: скриншот Youtube
Навчання ЗСУ. Фото: скриншот Youtube

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Разом з основними навчальними маневрами, підрозділи спеціального призначення також відпрацьовують виявлення, блокування та ліквідацію озброєних груп та ДРГ.

Навчання ЗСУ. Фото: скриншот Youtube
Навчання ЗСУ. Фото: скриншот Youtube

Зазначимо, що такі навчання необхідні для підтримки боєздатності підрозділів системи МВС у районах відповідальності та бойового злагодження із Силами територіальної оборони ЗСУ.

Нагадаємо, ми писали, що диктатор білорусі Лукашенко вирішив погратися з вогнем та дражнити ЗСУ.

Як повідомляв "Знай.ua" Олександр Лукашенко знищив останні сліди демократії в Білорусі: усі "неслухняні" політичні сили будуть ліквідовані.

Також "Знай.ua" інформував, Олександр Лукашенко дорікнув путіну вперше за півроку війни, починає усвідомлювати свої помилки.