Від вусатого покидька, який проголосив себе президентом білорусі можна чекати будь-яких підступних дій, у Генштабі ЗСУ повідомляють, що на найближчих навчаннях, білорусь відпрацьовуватиме захоплення частини території України.

На брифінгу командувачів та представників ЗСУ розповіли, що попри те, що загроз нападу з боку білорусі нема, проте ЗСУ готові до розвитку будь-яких подій. Заступник начальника головного оперативного управління Генштабу, бригадний генерал Олексій Громов зазначив, що у ході навчань 8-14 вересня війська РБ відпрацьовуватимуть ведення маневреної оборони з переходом у контрнаступ.

Олексій Громов. Фото: скриншот з відео
Олексій Громов. Фото: скриншот з відео

Не виключається, що під так званою втраченою територією маються на увазі прикордонні райони Волинської, Рівненської та Житомирської областей, - заявив представник Генштабу Громов.

Однак він додав, що на сьогодні загрози вторгнення з боку Білорусі немає, але наші ЗСУ готові до будь-яких загроз.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Останніми днями білоруські винищувачі почали тренуватися набагато ближче до кордонів України. Якщо раніше ворожа авіація проводила тренування над 230-м загальновійськовим полігоном "Обуз-Ліснівський" у Барановичському районі, то зараз тренувальна зона змістилася до кордонів з Волинською та Рівненською областями.

Нагадаємо, ми писали, що окупанти готують до війни дітей з Маріуполя: навчають стрільбі та веденню бою.

Як повідомляв "Знай.ua" звільнення Херсона стане відправною точкою: експерт спрогнозував крах росії.

Також "Знай.ua" інформував, що путін переключився на жителів російських столиць: чоловіки з Москви та Пітера поїдуть милуватися бавовною у Криму.