Білоруський самопроголошений президент Олександр Лукашенко перейшов на новий рівень диктатури. Покарає всіх неслухняних.

Про це повідомляє держінформагентство РБ "БелТА".

Справа в тому, що лідер анонсував "перебудову" у суспільстві, а також у партійному будівництві. На черговому засіданні було розглянуто нові законопроекти, які "регулюють розвиток громадянського суспільства, роботу партій та громадських об'єднань у Білорусі".

Олександр Лукашенко, фото: скріншот із відео
Олександр Лукашенко, фото: скріншот із відео

Олександр Лукашенко сам каже, що чекає на "жорстку критику" від світових лідерів за те, що демократією в його країні і не пахло. Він це розуміє, але міняти нічого не збирається.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

Тепер при майбутній реєстрації та оцінці діяльності організацій та партій будуть пред'явлені різні вимоги. Вони будуть дотримуватися державного курсу, який визначать Всебілоруські національні збори.

лукашенко. Фото: Telegram
лукашенко. Фото: Telegram

"Які це повинні бути вимоги ? Як визначити, правильно чи діють партії чи ні? держава.Присутні будуть усі.І будьте добрі все ось цього курсу, який буде там визначено, дотримуватися.Пішли вліво, вправо - партія чи громадський рух має бути ліквідовано.Тільки так ми можемо утримати країну в якійсь колії, в якихось рамках" - зазначає Олександр Лукашенко.

Тобто партії, які будуть не згодні з політикою божевільного диктатора, будуть ліквідовані. До демократії країні ще крокувати та крокувати.

Кордон Білорусь / фото: Держприкордонкомітет Білорусі
Кордон Білорусь / фото: Держприкордонкомітет Білорусі

Нагадаємо, що фахівці показали, куди пошириться радіаційна хмара у разі аварії на ЗАЕС

Раніше повідомлялося, що у Головному управлінні розвідки назвали два місяці осені, які стануть вирішальними у війні

Також, на Валерія Залужного чекають у Криму, святкувати звільнення від окупантів 14 жовтня: номер у готелі вже забронювали