Президент Білорусі Олександр Лукашенко останнім часом досить активно почав висловлюватися щодо ситуації у світі. Зараз же він вирішив розсмішити всіх "незалежною" Білоруссю.

Його коментар опублікувало місцеве видання БЕЛТА.

На думку чоловіка, суверенітет і незалежність Білорусі непорушні. У такий спосіб диктаторський лідер вирішив відповісти канцлеру Німеччини Олафу Шольцу, і близькому товаришу та колезi путіну.

Олександр Лукашенко
Олександр Лукашенко

"Я знаю іншу точку зору президента Росії. Але головне не те, що говорили Шольц і Путін. А головне те, що я вам говорю: суверенітет, незалежність нашої держави — це непорушні речі. Все!", — заявив Олександр Лукашенко.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Далі білоруський лідер зазначив, що вже наслухався подібних фейків у минулому, і зараз більше не має наміру мовчати. Німецький канцлер, при цьому, для нього є не більше, ніж "балакуном", який не слухає людей.

Лукашенко і Путін
Лукашенко і Путін

Цікаво, про яку незалежність говорить Олександр Лукашенко, який повністю залежить від диктаторської Росії. Він навіть надав свою територію путіну для ведення війни з Україною, бо інакше спочатку б бойові дії почалися зі повалення білоруської влади.

Кордон з Білоруссю, фото: скріншот
Кордон з Білоруссю, фото: скріншот

Автократ поступово починає усвідомлювати, що його політична кар'єра давно мертва, і йому настане кінець в обох випадках. Якщо він піде з путіним далі, або якщо піде проти нього.

Нагадаємо, що воїн ЗСУ та його бджоли: черкачанин на фронті притулив бджолиний рій у коробці з-під снарядів

Раніше повідомлялося, що росіяни разом із командуванням масово пишуть рапорти про звільнення через страх за своє життя .

Також, путін серйозно налаштований на повернення Радянського Союзу після війни в Україні: у Вірменії вже розпочали промо-кампанію