Війна триває вже майже 200 днів... останнім часом українці відчули справжню ейфорію, коли воїни ЗСУ несподівано пішли у наступ у Харківській області.

З початку вересня у зведеннях Генштабу змінилися цифри щодо орієнтовних втрат з російської сторони. Якщо раніше їх було близько 200-300 за добу, то зараз цифри сягають 600... і це не враховуючи поранених і взятих у полон.

Буряти на війні в Україні. Фото: скриншот Youtube
Буряти на війні в Україні. Фото: скриншот Youtube

З початку вересня українським захисникам вдалося розпочати контрнаступ у районі Балаклії, звільнивши її та десятки інших населених пунктів, дійшовши до Куп'янська. А зараз рашисти заявляють про досить "непанічну" подію. Вони зазначають, що хоч і рано про це заявляти, але для них фронт посипався.

"Повідомляється про те, що ЗСУ захопили прапор 150-ї Ідрицької дивізії ордена Кутузова. Для необізнаних повідомлю, що втрата бойового прапора - явище для військової частини ганебне. У разі йдеться про ту саму дивізію, яка брала Рейхстаг", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Повідомлення про подвиг ЗСУ, скріншот: Telegram
Повідомлення про подвиг ЗСУ, скріншот: Telegram

І якщо донедавна ця Ідрицька дивізія мала славну історію... вона за мить стала безславною. Проте воїни ЗСУ нічого не можуть вдіяти, супротивникові просто не треба було заходити на наші землі.

Нагадаємо, На росії путіна звинуватили у держзраді: ціни, смерті, розруха

Як повідомляв "Знай.ua", пропагандист Соловйов з'явився з побитою пикою: погано брехав?

Знай.ua писав, в "лнр" продовжують відлов чоловіків у так звану "міліцію": місцеві заплювали слова про "добровольців"