У "лнр" розповіли, як проводять добровольний набір в так звану "народну армію", та проговорилися, що допитують, що перешкоджає служити "на благо родінє", але місцевих не проведеш.

У мережі показали коментарі місцевих мешканців так званого "лнр", яку не вірять жодному слову представників рашиських сепаратистів. Слова спікера самопроголошеної "народної армії" викликали обурення. Про це пише телеграм-канал.

"лнрівець". Фото: скриншот з відео
"лнрівець". Фото: скриншот з відео

У ролику розповідають, як набирають "добровольців" до "народної міліції". Окупант розповідає, що набір проводиться на добровольчій основі, але проговорюється що усіх військовозобов'язаних допитують з якої причини вони не хочуть чи не можуть йти до лав самопроголошеної "міліції".

Крім того, у ролику розповідають про привілеї та плюшки, які очікують "добровольців".

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Коментарі демонструють, як налаштовані місцеві: "Які п*дараси!", "А чому ж кордони закриті, щоб "добровольці" не розбіглися?", "Ще одна брехлива постанова", "Як часто він кліпає, одразу видно, що людина чесна", "Може, коли вони самі в це повірять, то й "відловлювати" перестануть", - коментують чергову брехню окупантів у "лнр".

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що українські РСЗВ "Буревій", які обійшли радянські аналоги росіян та знищують ворога не гірше за хаймарси.

Як повідомляв "Знай.ua" путін знову бере з собою двійників на зустрічі, адже старість дається взнаки.

Також "Знай.ua" інформував, що американський генерал закликав світ розпочати "деімпералізацію" планів путіна.