Американський генерал колишній командувач військ США в Європі Бен Ходжес вирішив підтвердити свою підтримку України, і розповів про головні цілі на сьогоднішній день.

Свою позицію щодо росії він озвучив у новій публікації в соціальній мережі Twitter, де регулярно висловлюється щодо ситуації, яка склалася сьогодні у світі.

За його словами, у Сполучених Штатів Америки має з'явитися ще одна мета у цій війні. Йдеться про «деімперіалізацію» Росії. Це обов'язково має статися рано чи пізно.

Бен Ходжес, фото: Twitter
Бен Ходжес, фото: Twitter

"Я думаю, що військові цілі США в цьому конфлікті повинні включати "деімперіалізацію" Росії. Мені здається, що ми спостерігаємо початок кінця Російської Федерації, як вона виглядає сьогодні. До цього потрібно бути готовим... Ми не були готові до кінця СРСР" , - Написав він у своєму акаунті в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

При цьому він ще раз відзначив слова колишнього посла США в НАТО Курта Волкера після візиту до Грузії. Він тоді заявив, що путін почав показувати свої апетити щодо сусідів далеко не з України. Однією з перших була саме Грузія, і тоді світ на жаль не почав реагувати належним чином. Інакше б, можна було уникнути величезної кількості воєн. Також ще задовго до цього було Передньостров'я.

Бен Ходжес, фото: скріншот із відео
Бен Ходжес, фото: скріншот із відео

"Люди зараз зосереджені в Україні, проте імперіалістичні війни Росії проти сусідів почалися не в Україні, а тут, у Грузії, у 2008 році. Росія окупувала частину Молдови. Вони зараз більш брутальні в Україні, захоплюють більше територій в Україні, але це все взаємопов'язано". , це частина одного цілого. Ми не можемо забувати, що Росія все ще тут", - сказав Волкер.

путін, фото: вільне джерело
путін, фото: вільне джерело

Нагадаємо, що Олексій Данилов знайшов 5 відмінностей між ЗСУ та рашистами, згадавши про унітази

Раніше повідомлялося, що співробітники ФСБ почали вивозити сім'ї із Криму: українські спецслужби перехопили листування

Також Роман Світан поділився точною кількістю окупантів під Херсоном.