Чергова кремлівська бляшанка здулася, як і терорист гіркін. Втікач і колишній народний депутат прийняв той факт, що росія не переможе.

Покидьок царьов, мабуть, забув, як він записував рашистські відео на окупованій частині Київщини у березні. Сумний алкоголік гіркін-стрєлков визнав, що рашисти втратили "ексклюзивну перевагу" у війні.

царьов. Фото: скриншот з відео
царьов. Фото: скриншот з відео

Пропитий алкоголік вирішив видати порцію інформації по війні, та натякнув, що переоги може і не бути, вірніше вона буде "неповною".

Не буде сліз радості від Перемоги, тому що Перемога навряд чи буде повною. Підсумки, якщо вони будуть, деякі трактуватимуть як перемогу, а деякі як поразку. Занадто безглуздо ми все робимо, щоб перемогти начисто і повністю. - написав зрадник у своєму телеграм-каналі, коментуючи гіркіна.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Скриншот з Telegram
Скриншот з Telegram

Колишній фсбшник гіркін зазначив, що протягом літа наші Захисники наростили кількість ракетних та безпілотних ударів по глибоких та ближніх тилах окупантів. І тепер перевага на фронті повільно, але неухильно йде на користь України.

Нагадаємо, царьова в Україні заочно засудили до 12 років в'язниці. Колишній нардеп царьов був засуджений Шевченківським райсудом Києва, який оголосив вирок.

Царьова визнали винним у публічних закликах до сепаратизму та насильницької зміни та повалення конституційного ладу. Цим судовим рішенням завершили справу, яку проти царьова відкрили у 2014 році. Нагадаємо, Царьов виступив на російському телебаченні, роздаючи гуманітарку у Києві. Втім, як з'ясувалося, Царьов був на момент зйомки в окупованій Катюжанці.

Нагадаємо, ми писали, що пропагандисти намагалися принести "русский мир" під символом "Z" до Молдови.

Як повідомляв "Знай.ua" тіктокер Рамзан Кадиров заявив, що виходить на "пенсію".

Також "Знай.ua" інформував, що на росії схопили пропагандиста-воєнкора Пєгова: виявився звичайний алкаш.