Кремль поступово перемикає свою пропагандистську діяльність на Молдову. Завозять заборонену символіку на терени країни.

У мережі з'явилися кадри одягу, який спеціальні агенти почали завозити до Молдови. Робиться це для того, щоби дестабілізувати ситуацію.

Росіяни ніколи не приховували, що вони мають намір захопити частину Молдови, щоб забрати собі і Придністров'я, і ​​всю країну. Для цього вони навіть намагалися пробити собі сухопутний коридор через Україну, але їхні плани було порушено завдяки ЗСУ, і вже ніколи не збудуться. Вони не змогли взяти ні Миколаїв, ні Одесу, а тепер ще й втрачають Херсон.

Пропагандистська символіка, фото: вільне джерело
Пропагандистська символіка, фото: вільне джерело

Цього разу агенти намагалися завезти до Молдови одяг та прапори із символами "Z" та "V". Це заборонені знаки, оскільки вони стали справжньою свастикою 21 століття. Тепер звичайні букви у людей почали асоціюватися з болем та трагедією.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Помітили це на контрольно-пропускному пункті Леушень, що на молдовсько-румунському кордоні.

Російська пропаганда, фото: Instagram
Російська пропаганда, фото: Instagram

За кермом мікроавтобуса був громадянин Молдови, і прикордонники вилучили всю партію товару, після чого почали з'ясовувати обставини інциденту.

Нагадаємо, що ці символи вперше росіяни почали використовувати в Україні на своїй техніці, і позначали вони напрямки, якими вони пересуваються. Пізніше, вони вирішили з цього зробити особливий символ "звільнення", і тепер вся їхня недодержава обклеєна даними літерами.

Символіка. Фото: скрін youtube
Символіка. Фото: скрін youtube

Вони хочуть перетворити всю Європу на велику імперію, але ця місія точно виявиться провальною.

Нагадаємо, що співробітники ФСБ почали вивозити сім'ї із Криму: українські спецслужби перехопили листування

Раніше повідомлялося, що плавучий металобрухт для ракет: експерти оцінили чорноморський флот Росії .

Також військовий експерт назвав головну причину, чому Шойгу впав у немилість путіну.