Глава Чеченської республіки і за сумісництвом головний тіктокер Росії Рамзан Кадиров заявив, що вже старий і планує піти зі своєї посади. Про це він розповів у зверненні, яке опублікував у своєму telegram-каналі.

Рамзан Кадиров заявив, що він уже дуже довго "біля керма" і натякнув, що задумався про звільнення з посади глави республіки.

Рамзан Кадиров, фото: скріншот з відео
Рамзан Кадиров, фото: скріншот з відео

"Мій час настав дон, поки мене не вигнали дон", - сміючись заявив головний тіктокер росії та Чечні, але не уточнив, хто ж може вигнати його з "теплого місця".

Рамзан Кадиров поскаржився на те, що став уже занадто старим, а досвід так і не прийшов, тому постарається піти вчасно, ймовірно, натякаючи, що поступиться своїм місцем комусь іншому і молодшому.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Рамзан Кадиров. Фото: скрін telegram
Рамзан Кадиров. Фото: скрін telegram

"Я вже старий, а колись був наймолодшим, недосвідченим. І зараз таким залишився недосвідченим, але молодість пішла - кудись, не знаю... Постараємося, щоб вчасно піти", - заявив Рамзан Кадиров.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, доки згуртований Захід продовжує постачання допомоги, Макрон і Шольц працюють мовою: мають намір продовжити спілкування з путіним диктатором.

Також наш портал інформував, пропагандист Сергій Миронов прибув до окупованого Луганська та змінив цілі "спецоперації": тепер хочуть ліквідувати Володимира Зеленського.

Крім того, наш портал інформував, доки згуртований Захід продовжує постачання допомоги, Макрон і Шольц працюють мовою: мають намір продовжити спілкування з путіним диктатором.