Російського пропагандиста і воєнкора Семена Пєгова, на якого було оголошено полювання в Україні через ложу про розв'язану Кремлем війну, було затримано поліцією в Москві. Про це повідомляється в Telegram-каналі WarGonzo.

Семен Пєгов регулярно знімає постановочні сюжети про війну Росії проти України і тому ще взимку на нього оголосили полювання в Україні. За пропагандиста обіцяли щедре нагородження у розмірі від 7,8 до 11 тисяч доларів та додаткові нагороди. Кінцева нагорода залежить від того, в якому стані буде спійманий та доставлений воєнкор.

Пропагандист Семен Пегов. Фото: скрін youtube
Пропагандист Семен Пегов. Фото: скрін youtube

Можна було б пожартувати, що в Росії вирішили скористатися цією щедрою пропозицією, але ні. Так, Семена Пєгова затримала поліція у Москві. Відомо, що це сталося 2 вересня близько опівночі, коли він у п'яному стані намагався заселитися до готелю та сипався погрозами на адресу персоналу.

Затримання Пегова. Фото: скрін telegram
Затримання Пегова. Фото: скрін telegram

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Його визнали п'яним і написали заяву. Нібито він погрожував адміністратору. Не більше. Сподіваємося все вирішиться найближчим часом", - йдеться у повідомленні Telegram-каналу.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, пропагандист Сергій Миронов прибув до окупованого Луганська і змінив цілі "спецоперації": тепер хочуть ліквідувати Володимира Зеленського.

Також наш портал інформував, що Олександр Невзоров засумнівався у розумових здібностях наступника Шойгу: путін продовжує допомагати Україні, сам того не підозрюючи.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, росіяни продовжують бити "рекорди" в Україні за порушеннями: єдина у світі країна, проти якої застосовують касетні боєприпаси.