Адміністрація Байдена більше не боїться, що військова допомога Україні спровокує росію і тому суттєво озброюють ЗСУ, щоб останні завдали серйозної шкоди військам рф.

На відміну від початку війни, тепер США не стурбовані реакцією путіна. Про це пишуть у The Hill. У повідомлені йдеться, що за останні кілька місяців Вашингтон детально описав транші нових безпілотників, потужніших ракет і смертоносних ракетних систем як частину мільярдів доларів, обіцяних Україні.

Допомога з США. Фото: скриншот Youtube
Допомога з США. Фото: скриншот Youtube

Спочатку у білому домі вагалися, та з пересторогою обіцяли нові поставки більш потужної зброї, але після того, як рф не відреагувала, допомога Україні стала більш суттєва.

Нагадаємо, путін на початку війни заявив, що будь-яка допомога Україні буде розцінена ним, як участь у війні третьої сторони.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Адміністрація Байдена визнала, що вони можуть надати українцям більшу, потужнішу, більш важку зброю, а росіяни не відреагували, - прокоментував ситуацію колишній посол США в Україні Вільям Тейлор.

У серпні чиновники оборони заявили, що Сполучені Штати вперше надішлють Україні дрони спостереження ScanEagle, важкоброньовані протимінні машини MaxxPro та керовані протитанкові ракетні комплекси TOW, а також різні нові боєприпаси та боєприпаси.

Також йде постійне нарощування ракетно-артилерійськими системами високої мобільності, які американські військовослужбовці навчали використовувати українські війська.

США планують незабаром надіслати високоточні артилерійські боєприпаси Екскалібур — зброю, яка може летіти на відстань до 70 кілометрів і допоможе українцям націлюватися на вкопані російські позиції та командні пункти.

Нагадаємо, ми писали, що поки Україна переходить на стандарти НАТО, росіяни мчать у СРСР: "передова" зброя із застарілими деталями.

Як повідомляв "Знай.ua" в окупованому Токмаку героїчно загинув партизан Максим Махрінов, забравши за собою 2 окупантів.

Також "Знай.ua" інформував, що за Україну загинув ексбоєць "Айдара", який прийшов до Кабміну гранатою у 2021 році.