Повномасштабна війна проти рашистів триває вже сьомий місяць – 24 серпня 2022 року, на День Незалежності, українці, на жаль, відзначали півроку від початку збройного вторгнення росіян на наші землі.

Вони вбили тисячі мирних жителів, невідому кількість воїнів ЗСУ, які ціною власного життя щодня борються за нашу свободу та території; та окупували частину територій Херсонської, Запорізької та інших областей.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Зараз ми спостерігаємо, як наші захисники точковими ударами знищують склади та бази росіян по всій лінії фронту. У цьому, безперечно, окрема заслуга партизанів. Але, знову ж таки, на жаль, не обходиться без смертей. Так стало відомо, що 2 вересня загинув український патріот із Токмака Максим Махрінов. Його звинуватили в коригуванні ударів ЗСУ і це справді так. За ним приїхали рашисти і, коли вони виводили його з під'їзду, хлопець підірвав себе гранатою разом із двома окупантами, щоби не потрапити в полон.

Нагадаємо, священик із Полтавщини довів до сліз матір загиблого героя, не бачить жодної війни: "Ви знаєте, що це спецоперація?"

Як повідомляв "Знай.uа", готувався взяти Київ, а штурмнув дерев'яний ящик: чим запам'ятався загиблий 4 роки тому ватажок "ДНР" Захарченко

Знай.ua писав, те, чого неможливо пробачити: в ООН підрахували кількість жертв серед мирних українців