За останніх кілька місяців взвод львівських десантників знищив більше ніж 20 російських танків та бронетранспортерів. Це все завдяки вітчизняній ПЗРК.

Історію командира "Фокстрота" розповідає військове ЗМІ АрміяInform. Андрій наразі є молодшим сержантом, але вже виконує обов’язки командира взводу. Про свій взвод "Фокстрот" відгукується як про самовідданих та мужніх воїнів, котрі не знають слова "ні".

Воїн ЗСУ. Фото: АрміяInfo
Воїн ЗСУ. Фото: АрміяInfo

Хочу сказати, що серед великої кількості іноземного протитанкового озброєння, яке є у нас у наявності, оптимальним зразком вважаю все-таки вітчизняну "Стугну". Мій взвод має досвід роботи з різними ПТРК, проте найкраще себе рекомендує українська зброя. Це й точність стрільби, й дальність, а найголовніше — можливість виконувати бойове завдання в різних умовах і на різних ділянках місцевості. — каже

За весь час запеклих боїв з окупантом, Андрій особисто підбив вісім ворожих танків, з яких шість згоріли до невпізнанності.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Андрій високо оцінює можливості "Стугни" та розповів, що попри те, що вказана паспортна дальність 5 тис. км, Стугна влучає на відстані 5300.

Воїн ЗСУ. Фото: АрміяInfo
Воїн ЗСУ. Фото: АрміяInfo

Нагадаємо, ми писали, що звільнення Херсона стане відправною точкою: експерт спрогнозував крах росії.

Як повідомляв "Знай.ua" єдиний спосіб вижити в Україні для окупантів: як правильно здатися в полон до ЗСУ, покрокова інструкція.

Також "Знай.ua" інформував, що ЗСУ продовжують відправляти окупантів на концерт до кобзона: три мости та 60 одиниць техніки на друзки.