Коли ЗСУ звільнять від російських окупантів Херсон, то розпочнеться ланцюгова реакція, яка призведе до краху росії як держави. Таким обнадійливим прогнозом поділився голова Фонду "Стоп Інформ Терор Росії" Герман Обухов.

Воїни ЗСУ вже розпочали контрнаступ на півдні України і поступово просуваються, звільняючи захоплені території. Численні перехоплення дзвінків свідчать, що бойовий дух російських окупантів на вкрай низькому рівні, що лише допоможе українським захисникам швидше їх прогнати чи ліквідувати.

Воїни ЗСУ. Фото: скрін youtube
Воїни ЗСУ. Фото: скрін youtube

Так, експерт вважає, що з деокупації територій півдня України для росії може розпочатися дуже чорна смуга. Невдачі на фронті можуть спровокувати лавину відцентрових процесів усередині Росії, що зрештою призведе як розпад країни-агресора на кілька окремих держав.

путін. Фото: скрін youtube
путін. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Водночас у світі почне скорочуватись кількість країн, які продовжують підтримувати злочинну політику Кремля. Від росії відвернуться Китай і Туреччина, а США можуть висунути країні-терористу ультиматум.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що Олександр Лукашенко знищив останні сліди демократії в Білорусі: всі "неслухняні" політичні сили будуть ліквідовані.

Також наш портал інформував, що американці й уявити не могли такої боротьби за свободу від українських захисників: поєднують несумісне і добивають окупантів.

Крім того, наш портал інформував, що в Україні незабаром можуть з'явитися нові Bayraktar: найсучасніша розробка від турецької компанії продовжує проходити випробування.