ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

Українські війська продовжують відкидати противника з нашої землі, та докладають чимало зусиль, щоб закріпитися на позиціях.

За даними українського командування, після повідомлень про контрнаступ по всій лінії фронту, ЗСУ завдали значних ударів ракетно-артилерійськими підрозділами. На меті у ЗСУ три мости — Антонівський автомобільний, Антонівський залізничний та Дар’ївський – для закріплення їх непрацездатного статусу. Крім того, переправи, якими так хизувалися окупанти також відчули ударів ЗСУ.

Воїни ЗСУ. Фото: скрін youtube
Воїни ЗСУ. Фото: скрін youtube

У командуванні зазначають, що ворог продовжує намагатися отримати контроль над українськими регіонами — Донецької області, тимчасово захоплених районів Херсонської, частини Харківської, Запорізької та Миколаївської областей.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

За підсумками 187 доби війни, ЗСУ знищили 60 одиниць ворожої техніки. 5 танків Т-72, 3 гаубиці "Мста-Б", пускова установка С-300, станція радіоелектронної боротьби та радіолокаційна станція. Втрати ворога склали приблизно 150-160 осіб.

Вибух на Антонівському мосту. Фото: скриншот з відео
Вибух на Антонівському мосту. Фото: скриншот з відео

Також розлетілися на друзки 120 мм мобільний міномет, 5 протитанкових ракетних комплексів, 40 одиниць броньованої та автомобільної техніки.

Також ОК Південь повідомило, що ворог продовжує застосовувати ракети "Калібр". Впродовж доби 30 вересня ворог здійснив 24 ракетних обстріли.

Нагадаємо, ми писали, що Олександр Лукашенко знищив останні сліди демократії в Білорусі: усі "неслухняні" політичні сили будуть ліквідовані.

Як повідомляв "Знай.ua" Андрій Єрмак розкрив подробиці гарантій безпеки: документ уже готові передати Володимиру Зеленському.

Також "Знай.ua" інформував, окупанти опинилися в оточенні під Харковом, а тепер ниють про несправедливість.