Установки HIMARS одні з тих, що наводить жах в армії рф, щодня вони звітують про знищені установки, але наразі про жодну знищену в Україні невідомо.

У телеграм-каналі Инсайдер.UA показали нову маячню, яку оприлюднило міноборони рф. Рашисти оприлюднили дані, що за один день було знищено 44 РСЗВ HIMARS.

Скриншот з відео
Скриншот з відео

У пабліку пожартували, що у повідомлені бракує 100500 підводних човнів та парочку біолабораторій.

Насправді, за інформацією видання The Washington Post, українці підготували дерев'яні муляжі, які вже взяли на себе з десяток російських дорогих ракет "Калібр". Це спонукало Україну збільшити виробництво "приманок" для більш широкого їх застосування.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Для ФОП вступили у дію нові правила
Показати ще

Варто сказати, що на думку військових експертів, то інформація про дерев'яні хаймарси більше схожа на інформаційну сецоперацію, яка змушуватиме ворога думати, чи стріляти, чи ні по цілях.

Минулого місяця міністр оборони росії сергій шойгу наказав своїм генералам надати пріоритет знищенню далекобійних артилерійських систем після того, як вони завдали ударів по ключовим російським лініям постачання.

Проте після цього випадку шойгу відправили на відпочинок.

Скриншот з відео
Скриншот з відео

Нагадаємо, ми писали, що від технічної місії МАГАТЕ чекати нічого, приїхали для галочки — думка експерта з ядерної безпеки.

Як повідомляв "Знай.ua" у Казахстані знайшли спосіб, як максимально віддалитися від росії на рік: путін втратив ще одного союзника.

Також "Знай.ua" інформував, запаси бурятів вичерпалися? Кремль планує розпочати масовий призов жителів москви.