Кремль відправляв на війну в Україну переважно громадян із глибинок чи представників інших національностей, оберігаючи при цьому мешканців Москви та інших великих міст. Втім, брак "м'яса" змінив позицію російської влади. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у facebook.

На росії, мабуть, закінчилися буряти та кадировці, яких цілими партіями відправляли на війну в Україну, тому в Кремлі поклали око на мешканців великих міст. Так, планують розпочати призов мешканців Москви та Санкт-Петербурга. Втім, відправляти на забій цю категорію військовослужбовців поки що не планують, але це питання часу. Їх хочуть залучити до зміцнення оборони Криму.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

"Як стало відомо, військові комісаріати вже навіть московської та ленінградської областей, у тому числі Москви та Санкт-Петербурга, отримали вказівки щодо масового призову на військову службу місцевих жителів. Покликаними під час прихованої мобілізації "москвичами" та "пітерцями" комплектуватимуться військові частини, дислоковані у Криму", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Раніше портал Знай повідомляв, Олег Жданов назвав головну причину, чому Київ не може чекати на долю Харкова у цій війні: "Зруйнується ідеологія".

Також наш портал інформував, Олексій Арестович не зміг підтвердити початок контрнаступу ЗСУ у Херсоні: збирається тримати інтригу до останнього.

Крім того, ми писали, військовий експерт назвав головну причину, чому Шойгу впав у немилість путіну: "Ситуація патова".