Воїни ЗСУ у режимі нон-стоп випалюють позиції російських окупантів, очищуючи Україну від кремлівської пухлини. Багато роботи падає на плечі артилеристів, яким часом навіть попити каву. Їхню роботу показує Міноборони України на офіційній сторінці у соціальній мережі facebook.

Українські артилеристи – страшний сон російських окупантів. Воїни знають свою справу і виконують її дуже старанно. Крім нових РСЗВ, наданих партнерами, захисникам у бою допомагають хоч і старі, але надійні БМ-21 "Град". Бійці зазначають, що це озброєння - перевірена класика і здатне задати жару російським загарбникам і відбити у них бажання воювати проти українців.

Артилерія ЗСУ. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA
Артилерія ЗСУ. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

"У режимі нон-стоп знищуємо загарбників, часом і каву ніколи випити. Вразивши мету, наш розрахунок переходить у режим очікування, але нового завдання довго чекати не доводиться. Наш підрозділ не збирається вмирати за Україну, ми за неї вбиватимемо", - поділилися воїни.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, пропагандист Сергій Миронов прибув до окупованого Луганська і змінив цілі "спецоперації": тепер хочуть ліквідувати Володимира Зеленського.

Також наш портал інформував, що Олександр Невзоров засумнівався у розумових здібностях наступника Шойгу: путін продовжує допомагати Україні, сам того не підозрюючи.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, росіяни продовжують бити "рекорди" в Україні за порушеннями: єдина у світі країна, проти якої застосовують касетні боєприпаси.