Російські окупанти не втомлюються пробивати дно і цього разу показали, як навчають дітей із Маріуполя воювати. Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у своєму telegram-каналі.

Російські окупанти зрівняли із землею Маріуполь і прирекли на виживання в нелюдських умовах тисячі місцевих жителів, які не встигли чи не захотіли евакуюватися з рідного міста. Люди змушені жити без елементарних речей, наприклад, води, яку доводиться видобувати з калюж.

Маріуполь, фото: скріншот з відео
Маріуполь, фото: скріншот з відео

Втім, цинічність окупантів не має меж. Так, Петро Андрющенко розповів, що дітей з Маріуполя та Волновахи, які побачили жахи війни, почали готувати до бойових дій. У так званих "таборах" дітей навчають усім нюансам ведення бою, а саме: знімати розтяжки, збирати та розбирати автомат, тактичній медицині, бойовому складанню парашута та тактичному бою.

"Табір" для дітей із Маріуполя. Фото: скрін telegram
"Табір" для дітей із Маріуполя. Фото: скрін telegram

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Вони реально готують наших дітей вбивати їхніх однолітків із дитинства. Тільки за те, що вони не росіяни", - наголосив Петро Андрющенко.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Олександр Лукашенко знищив останні сліди демократії в Білорусі: всі "неслухняні" політичні сили будуть ліквідовані.

Також наш портал інформував, американці й уявити не могли такої боротьби за свободу від українських захисників: поєднують несумісне і добивають окупантів.

Крім того, наш портал інформував, що в Україні незабаром можуть з'явитися нові Bayraktar: найсучасніша розробка від турецької компанії продовжує проходити випробування.