Стало відомо, що окупанти втратили в Україні не менше 900 елітних військових. Їхнє життя закінчилося через те, що апетити путіна зросли до розмірів Всесвіту.

Про це повідомляє портал ВВС.

За інформацією засобів масової інформації, величезна кількість росіян постраждали від амбіцій російського диктатора. Десятки тисяч убитих, сотні тисяч поранених, а все через те, що лідерові найбільшої у світі країни захотілося нових територій.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Експерти підтвердили загибель російських елітних військових фахівців: спецназівців, морських піхотинців та десантників. Зокрема, 151 військовослужбовець спецназу ГРУ , майже кожен четвертий з них – офіцер, близько 22 відсотків.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Загинуло 245 співробітників Росгвардії, 20 співробітників ФСБ та ФСТ. Серед них навіть є офіцери із найзасекреченіших підрозділів.

Втрати росіян, фото: ВВС
Втрати росіян, фото: ВВС

Найбільша кількість жертв у десантників 331-го гвардійського полку ВДВ із Костроми – 80 офіцерів, серед яких навіть командир полку. У самому елітному загоні спецназу загинуло 14 військовослужбовців.

67 військових льотчиків загинули, борючись за апетити путіна. При цьому, як зазначили експерти з видання, екіпажі бойових літаків та гелікоптерів – еліта будь-якої армії світу, а підготовка одного з них може тривати близько 15-17 років. Тобто це колосальна проблема для окупантів.

Усього понад 900 бійців елітних військ вирушили на концерт до Кобзона, що не може не тішити. Тим часом Кремль "ще нічого не починав".

Окупанти. Фото: скриншот Youtube
Окупанти. Фото: скриншот Youtube

Нагадаємо, що станом на 1 вересня 2022 року минулої доби Збройні сили України знищили 23 танки, 24 артилерійські системи та 33 бойові броньовані машини. Ще було ліквідовано 450 окупантів і загальні втрати особового складу залишили 48 350 осіб.

Нагадаємо, що Олександр Невзоров засумнівався у розумових здібностях наступника Шойгу: путін продовжує допомагати Україні, сам того не підозрюючи

Раніше повідомлялося, що путін переключилися на жителів російських столиць: чоловіки з Москви та Пітера поїдуть милуватися "бавовною" у Криму

Також, у Туреччині звинуватили Грецію у порушенні миру, кинули виклик країнам НАТО та союзникам