Росія зараз обрушила на Україну всю свою військову міць. Тепер вони виявилися заручниками ситуації, і єдине, що врятує путіна від остаточного краху - капітуляція.

Щодо цього вирішив висловитися російський опозиціонер і журналіст Олександр Невзоров під час свого чергового ролика на YouTube. На цей раз до нього приєднався Дмитро Гордон.

Чоловік вважає, що зараз неможливо практично конструювати навіть те, що на нас чекає найближчими тижнями. Все через нюанси про «другу армію світу». Які стали відомі за останні півроку повномасштабної війни.

Олександр Невзоров, фото: скріншот із відео
Олександр Невзоров, фото: скріншот із відео

"Розкрадена, застаріла, деморалізована путінська армія не може не тільки завойовувати, а й не в змозі захищати свою країну, у разі небезпеки. Світ дізнався, що на даний момент росія - дуже легкий здобуток і, по суті, він беззахисний. Настав той день, коли росія прокутила і проїла радянську спадщину, немає ні шиша в кишені – з'ясувалося, що платити нічим і країну, немов у схудлому ресторані, офіціант бере за бари і хоче викинути із закладу" - зазначає Олександр Невзоров про ситуацію з війною на сьогоднішній день.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Фото: dyvys.info окупанти
Фото: dyvys.info окупанти

Тепер же путіну та його армію не лише Україна не по зубах, а й будь-яке вживання слів "військова перемога" вважатиметься брехнею. Це давно час викинути з російського лексикону.

Остаточно вони мають зламатися після того, як українські захисники звільнять значну частину територій на південному напрямку. Ці процеси незворотні, і руйнація Росії мчить зі швидкістю японського поїзда.

Нагадаємо, що Олексій Резніков назвав країну, яка допустила війну в Грузії та в Україні

Раніше повідомлялося, що Олексій Арестович знову взявся за своє, спрогнозувавши коли армія Росії втектиме з України .

Також росіяни потрапили у власну пастку в Україні, криваві залишки довелося віддирати зі стінок - перехоплення ГУР МО