Кожен божеволіє по своєму, а от російські пропагандисти не можуть ні дня прожити без обговорення України. Вони назвали нові цілі своєї "спецоперації", які лише насмішили.

Свою думку цього разу висловив лідер політичної сили із цинічною назвою "Справедлива Росія - За правду" Сергій Миронов. Він зробив заяви, перебуваючи у тимчасово окупованому Луганську.

Пропагандисти, скріншот з відео
Пропагандисти, скріншот з відео

На його думку, це вже не "СВО", а антитерористична операція, а українського президента Володимира Зеленського взагалі закликав убити. У чомусь він все ж таки правий, адже "спецоперацію" росіяни програли так і не розпочавши, а в Україні триває кровопролитна війна, яку розв'язав диктатор путін.

Сергія Миронова розлючено чомусь на українського гаранта, адже закликає своїх прихильників позбутися його. Все тому, що вони домагаються денацифікації Києва, а це зробити неможливо без знищення терористичного режиму, яким вважають правління Володимира Зеленського.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

"Дар'ю Дугіну вбили, терористичні акти продовжуються. Обстрілюють Запорізьку атомну електростанцію. <...> Схоже, та сама СВО може перетекти в контртерористичну операцію", - підкреслив Сергій Миронов.

Відмінність "СВО" від антитерористичної операції полягає в тому, що головною її метою є ліквідація ватажків банд та організацій. Саме таким вони вважають увесь уряд України, який пішов проти бажань росіян.

"Зеленський - ватажок нацистської держави та головний терорист", - додав пропагандист Миронов.

Нагадаємо, що співробітники ФСБ почали вивозити сім'ї із Криму: українські спецслужби перехопили листування

Раніше повідомлялося, що плавучий металобрухт для ракет: експерти оцінили чорноморський флот Росії .

Також військовий експерт назвав головну причину, чому Шойгу впав у немилість путіну.