У Мелітополі колаборанти почали приймати на роботу навіть психічно хворих людей. Дефіцит співробітників в наявності.

Про це повідомляють місцеві засоби масової інформації, люди не зовсім раді з того, що їхніх дітей навчатимуть некомпетентні люди.

Ось, до однієї зі шкіл міста Мелітополь, що у Запорізькій області, було прийнято на роботу. Раніше він був уже вчителем, проте раптово був звільнений за недозволений для викладача інцидент. Перед старшокласницями він хвалився фалоімітаторами.

Школа. Фото: скрін youtube
Школа. Фото: скрін youtube

Директор ліцею тоді одразу відправила його до психіатра і його там поставили на облік у психіспансері. Відповідно, працювати в школі йому категорично заборонено, але російським окупантам на це зовсім начхати. Їх не цікавить, хто навчатиме дітей, головне – кількість співробітників.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Мітинг у Мелітополі, скріншот: Youtube
Мітинг у Мелітополі, скріншот: Youtube

Декілька років поспіль чоловік лікував свої недуги, а потім почалася війна. "Російському світу" стали в нагоді навіть ті, кого не можна підпускати до дітей. Його прийняли до школи №20, де з 1 вересня він викладатиме.

Сподіваємося, що наші захисники найближчим часом зможуть звільнити всі території, щоб не змушувати дітей страждати від таких провокацій від росіян.

Школа, фото: скріншот із відео
Школа, фото: скріншот із відео

До речі, варто зазначити, що мешканців окупованих територій змушують віддавати дітей до місцевих шкіл, інакше загрожують спочатку штрафами, а потім і зовсім службами опіки.

Нагадаємо, що військовий експерт назвав головну причину, чому Шойгу впав у немилість путіну

Раніше повідомлялося, що Олександр Лукашенко знищив останні сліди демократії в Білорусі: усі "неслухняні" політичні сили будуть ліквідовані

Також ООН закликала Латвію пошкодувати радянські пам'ятники: Рига гідно відповіла