Війна, розпочата путіним проти українського народу триває. ЗСУ не пускають ворога вглиб країни, обстрілюючи позиції, багато окупантів вже й не раді, що погодилися бути "гарматним м'ясом", та намагаються завдати собі шкоди, щоб поїхати на лікарняний.

У пабліку СтартКомЗСУ оприлюднили нову методику, як діють орки, щоб "відпетляти в больнічку". Розповідає один із захисників України.

Воїн ЗСУ. Фото: скриншот з відео
Воїн ЗСУ. Фото: скриншот з відео

"Орки, під час нашої атаки, виривають собі окопи, приблизно 30-40 см вглиб, і під час вибухів виставляють ноги догори. Навіщо. Щоб посікти собі кінцівки осколками, та "відпетляти на больнічку та не воювати".

Розбита техніка ворога. Фото: скриншот з відео
Розбита техніка ворога. Фото: скриншот з відео

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою
Показати ще

Про те, як пошкодити собі кінцівку розповідав у одній перехопленій розмові батько синові. Він розповідав, як у його часи хлопці намагалися уникнути армії. Хлопці брали і розтирали сильно руку(ногу), а потім різко вдаряли чимось залізним, або цеглиною, щоб пошкодити кістку.

На жаль, окупанти не придумали шкодити собі голову, у повідомленні зазначають, що краще б вони з окопів витягали голову, а не ноги. У одному з останніх звернень до українців, Зеленський завив, що в окупантів є дві дороги - або забиратися геть, або здаватися у полон.

Нагадаємо, ми писали, що окупанти опинилися в оточенні під Харковом, а тепер ниють про несправедливість: "Нічого не залишилося".

Як повідомляв "Знай.ua" італійський експерт передбачив, як розвиватимуться події під Херсоном найближчим часом.

Також "Знай.ua" інформував, Олег Жданов згадав, що стало першопричиною війни росії проти України, і як у цьому замішаний янукович.