Стало відомо, що Збройним силам України вдалося взяти в кільце російських окупантів у Харківській області. Загарбники налякані, адже їм нема куди подітися.

Про це свідчить розмова 2-х окупантів, яку перехопило Головне управління розвідки Міністерства оборони України. Опубліковано ролик на сторінках відомства у соціальних мережах.

Росіяни потрапили в оточення ЗСУ на одній із дільниць Харківської області. Тепер вони опинилися без поставок озброєння, їжі та техніки. Чекають на свій судний день.

Окупанти регулярно тримають зв'язок один з одним і дізнаються про ситуацію на фронті. Щоразу в них стає все гірше і гірше.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

"У нас нічого не залишилося: ні їжі, ні води. Зв'язку теж немає. П**дець, такі справи. Вони навколо нас стоять. 7-му роту взагалі розх**или. Комбат втік", - розповів один із окупантів.

При цьому саме командування намагається втекти, і не говорить нічого про подальші дії. Вони потрапили просто в пастку, з якої вже не вибратися. Чи коштувало це того - навряд. Тепер невідомо, чи зможуть вони живі повернутись додому, адже єдиний спосіб це зробити – здатися в полон.

Російський окупант, фото: скріншот із відео
Російський окупант, фото: скріншот із відео

Нагадаємо, що станом на 188-й день повномасштабного вторгнення Росії втрати окупантів на війні в Україні складають – 47 550 військових, 1 934 танки та 1 079 артилерійських систем. Про це повідомили на сторінці Генерального штабу Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, що в німецькому МЗС згадали про провальну ілюзію путіна щодо України

Раніше повідомлялося, що в Україні можуть з'явитися нові Bayraktar: найсучасніша розробка від турецької компанії продовжує проходити випробування .

Також, росіянка скиглить, що не може потрапити до Німеччини побачити маму: візовий бан уже розпочався .